BackBack

Xhubleta Shqiptare - Print në Kanavacë (Dërgesa Globale)

€31,30 – €234,00

  8" x 12" (Vertical) 12″ x 18″ (Vertical) 16″ x 24″ (Vertical) 20″ x 30″ (Vertical) 40" x 60" (Vertical) Width, cm 20.32 30.48 40.64 50.80 101.60 Height, cm 30.48...

20cm x 30cm (Vertical)
30cm x 46cm (Vertical)
41cm x 61cm″ (Vertical)
51cm x 76cm (Vertical)
100cm x 152cm (Vertical)
1.18"
€31,30
Përshkrimi i Produktit
  8" x 12" (Vertical) 12″ x 18″ (Vertical) 16″ x 24″ (Vertical) 20″ x 30″ (Vertical) 40" x 60" (Vertical)
Width, cm 20.32 30.48 40.64 50.80 101.60
Height, cm 30.48 45.72 60.96 76.20 152.40
Depth, cm 3.00 3.00 3.00 3.00 3.00

Wrapped around the sturdy New Zealand Pinewood frame, this canvas is made from a high-quality polycotton material perfect for printing stunning, high-resolution designs with a semi-gloss satin finish. Choose any (or all) of the 17 sizes and orientation (horizontal, vertical, square) options. Setup is super-swift—it already comes with a self-assembly hanging kit.

.: Material: high-quality polycotton
.: New Zealand Pinewood frame
.: 17 sizes to choose from
.: Semi-glossy satin finish
.: Horizontal, vertical and square options available
.: Comes with a self-assembly hanging kit
.: NB! Due to the production process of the canvases, please allow for slight size deviations with a tolerance +/- 0.05"

Mënyrat e Pagesës
Ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Albana është shumë e njohur në Shqipëri si prezantuese dhe producente televizive. Ajo është gjithashtu Drejtoreshë Artistike dhe Dizenjatore e markës franceze “Reine Ana”, dhe Themeluese e “You are a Sunflower”, një organizatë jofitimprurëse, që ndihmon fëmijët në nevojëAlbana Osmani është autore e librit “Çika në betejë me Inteligjencën Artificiale”, një roman epik fantashkencor. Çdo ilustrim brenda librit është pikturuar me dorë nga vetë Albana, pasi është diplomuar në universitetin e Arteve të Bukura.