BackBack

LOVE BEARS ALL THINGS

€3.000,00

A love story, which is quoted in the title from the powerful expression "love holds everything". A work made in the oil on canvas technique, measuring 100cm by 100cm. Realized by...

Përshkrimi i Produktit

A love story, which is quoted in the title from the powerful expression "love holds everything". A work made in the oil on canvas technique, measuring 100cm by 100cm. Realized by painter and author Albana Osmani


Nje histori dashurie,qe vjen e cituar ne titull nga shprehje e fuqishme " dashuria mban cdo gje". 

 

HEIGHT 100CM

WIDTH  100 CM

DEPTH 5.1 CM

TECHNIQUE : OIL ON CANVAC

HANDMADE BY THE AUTHOR ALBANA OSMANI

Mënyrat e Pagesës
Ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Albana është shumë e njohur në Shqipëri si prezantuese dhe producente televizive. Ajo është gjithashtu Drejtoreshë Artistike dhe Dizenjatore e markës franceze “Reine Ana”, dhe Themeluese e “You are a Sunflower”, një organizatë jofitimprurëse, që ndihmon fëmijët në nevojëAlbana Osmani është autore e librit “Çika në betejë me Inteligjencën Artificiale”, një roman epik fantashkencor. Çdo ilustrim brenda librit është pikturuar me dorë nga vetë Albana, pasi është diplomuar në universitetin e Arteve të Bukura.