BackBack
Sold out

JE TÁIME [ SOLD OUT ]

€6.000,00

A painting made by the painter and author Albana Osmani. "Je táime " or  "I love You " is the title of the work where there is a couple embracing, in...

Out of stock

Përshkrimi i Produktit

A painting made by the painter and author Albana Osmani. "Je táime " or  "I love You " is the title of the work where there is a couple embracing, in a common silhouette, where the feeling of a love of two young people is intertwined in a love story. The work was realized in oil on canvas technique, silver element. 

The painting was sold in January 2023.

pikture e realizuar nga Piktorja dhe Autorja Albana Osmani .Je táime ose Te dua eshte titulli i vepres ku shfaqet nje çift i perqafuar ,ne nje siluete te perbashket ,ku nderthuret ndjenja e fuqishme e dy te rinjve ne nje histori dashurie .Vepra eshte realizuar ne tekniken vaj ne kanavac ,e element silver. Ne permasat 100cm x 70cm

Piktura u shit ne Janar 2023.

HEIGHT 100CM

WIDTH  70 CM

DEPTH 5.1 CM

TECHNIQUE : ACRYLIC PAINT ON CANVAC

HANDMADE BY THE AUTHOR ALBANA OSMANI

Mënyrat e Pagesës
Ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Albana është shumë e njohur në Shqipëri si prezantuese dhe producente televizive. Ajo është gjithashtu Drejtoreshë Artistike dhe Dizenjatore e markës franceze “Reine Ana”, dhe Themeluese e “You are a Sunflower”, një organizatë jofitimprurëse, që ndihmon fëmijët në nevojëAlbana Osmani është autore e librit “Çika në betejë me Inteligjencën Artificiale”, një roman epik fantashkencor. Çdo ilustrim brenda librit është pikturuar me dorë nga vetë Albana, pasi është diplomuar në universitetin e Arteve të Bukura.