BackBack

FAMILY LOSS

€2.000,00

Pas nje fotografie ku nje femije pikturoi mbi nje bordure te emen qe nukm jetonte me, dhe u shtri mbi vizatimin duke kerkuar dashurine e munguar ,autorja Albana Osmani eshte shprehur...

Përshkrimi i Produktit

Pas nje fotografie ku nje femije pikturoi mbi nje bordure te emen qe nukm jetonte me, dhe u shtri mbi vizatimin duke kerkuar dashurine e munguar ,autorja Albana Osmani eshte shprehur se ne kete veper te saj ajo vuri ne vemendje Babain i cili ishte ne ditet e fundit te jetes krejtesisht i vetmuar pasmhumbjes se familjes se tij , duke u tulatur nen vizatimin e bere ne forme feminore ,duke kerkuar ti kete prane .

 

teknika e realizuar eshte vaj nne canavac .

Mënyrat e Pagesës
Ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Albana është shumë e njohur në Shqipëri si prezantuese dhe producente televizive. Ajo është gjithashtu Drejtoreshë Artistike dhe Dizenjatore e markës franceze “Reine Ana”, dhe Themeluese e “You are a Sunflower”, një organizatë jofitimprurëse, që ndihmon fëmijët në nevojëAlbana Osmani është autore e librit “Çika në betejë me Inteligjencën Artificiale”, një roman epik fantashkencor. Çdo ilustrim brenda librit është pikturuar me dorë nga vetë Albana, pasi është diplomuar në universitetin e Arteve të Bukura.