17

€10.000,00

nje vizatim i Albana Osmani ndersa ajo ishte vetem 17 vjece nxenese ne Liceun Artistik Jordan Misja ,Tirane. Teknika pertamin dhe tush  ne leter kartoni.

Përshkrimi i Produktit

nje vizatim i Albana Osmani ndersa ajo ishte vetem 17 vjece nxenese ne Liceun Artistik Jordan Misja ,Tirane. Teknika pertamin dhe tush  ne leter kartoni.

Mënyrat e Pagesës
Ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Albana është shumë e njohur në Shqipëri si prezantuese dhe producente televizive. Ajo është gjithashtu Drejtoreshë Artistike dhe Dizenjatore e markës franceze “Reine Ana”, dhe Themeluese e “You are a Sunflower”, një organizatë jofitimprurëse, që ndihmon fëmijët në nevojëAlbana Osmani është autore e librit “Çika në betejë me Inteligjencën Artificiale”, një roman epik fantashkencor. Çdo ilustrim brenda librit është pikturuar me dorë nga vetë Albana, pasi është diplomuar në universitetin e Arteve të Bukura.